GELDER Yönetim kurulu  başkanımız  Fuad Ülger 29 Ekim Cumhuriyet  Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

, , ,

95. yılını idrak ettiğimiz Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
100. yılında daha güçlü, daha söz sahibi, daha müreffeh ve daha milli bir Türkiye olması için her geçen gün daha fazla çalışıyoruz.
Bu süreçte gençler olarak ülkenin geleceği hakkında söz sahibi olmanın bilincini yaşıyoruz ve bu şuurla hareket ediyoruz. Durmuyoruz çalışıyoruz. Bu yolda gayret sarf ediyoruz. Kah destek görüyoruz kah yalnız bırakılıyoruz. Fakat yolumuzdan asla vazgeçmiyoruz.
Biz geleceğin güçlü Türkiye’sinde özellikle Elazığ’lı gençlerin karardolayıdır.
Bu inançla hareket ettiğimizde halis niyetli emellerimize er ya da geç ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz.
Elazığ gençliği olarak tüm gençliğe önerimiz şudur;
Hayallerinize ve hedeflerinize ulaşmak için her zamankinden daha fazla çalışın. Yolunuza çıkan engelleri kendinize basamak yapın ve ideallerinizden asla vazgeçmeyin. Okumak cehaleti alır, bolca okuyun. Günlük polemiklerle vakit harcamak yerine uzun vadedeki planlarınızı icra edebilmek için ilim ve bilimle uğraşın.
Atamız Osmanlı’nın ve günümüz Cumhuriyeti’nin kıymetini bilmemiz dileğiyle bayramımız kutlu olsun.