Fuad Ülger Güven Tazeledi

Genç Elazığlılar Derneği’nin olağan genel kurulu gerçekleştirildi. 12 ocak 2018  tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrası mevcut başkan B. Fuad Ülger güven tazeledi.

Genç Elazığlılar Derneği binasında gerçekleşen genel kurula, yönetim kurulu üyelerinin büyük çoğunluğu katıldı. 28 üyeden 25 üyenin katılımıyla gerçekleşen kurulda 25 tam oyla başkanlığa yeniden Fuad Ülger seçildi.

Göreve geldiği tarihten itibaren  yönetim kurulu üyeleriyle Elazığ için çalışıp, Elazığ’ı bir adım ileriye taşımaya yönelik projeler gerçekleştirdiklerini, zaman zaman yollarına taş koymak isteyenlerin olduğunu fakat bunların kendi güçlerine güç kattığını belirten Ülger. ”Biz burada bir aileyiz ve Elazığ için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz, bu yolda beni yalnız bırakmayan, gecesini gündüzüne katıp benimle birlikte yürüyen, bizi GELDER ailesi yapan tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” diyerek yeni yönetim kurulunun görevlendirmelerini yaptı.