Gelder 4.Yıl Kutlaması

Kutlama etkinliğine AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Ejder Açıkkapı, AK Parti Elazığ İl başkanı Ramazan Gürgöze, CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak ve çok sayıda davetli katıldı.

4. yıl etkinlikleri kapsamında yapılması planlanan konser şehitlerimiz olmasından dolayı iptal edildi. Kutlama etkinliği plaket takdimleri, sinevizyon gösterimi ve kürsü konuşmaları ile sonlandırıldı. Gecenin ilk kürsü konuşması Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz tarafından yapıldı. Yanılmaz, “Bu geceye emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gençlerle biraraya gelmek ayrı bir keyif ayrı bir mutluluk vermektedir. Bu tip organizasyonlar gençliğimizin emin ellerde olduğunun bir göstergesidir. Umuyorum ki gençlerimiz Elazığ’ımızın üretimine sanatına ve kültürüne çok büyük katkılar sunacaklardır” dedi.

Yanılmazın ardından bir konuşma yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı ise yaptığı konuşmada, “Genç Elazığlılar Derneği’nin Elazığ ile ilgili çok güzel çalışmaları ve tespitleri bulunuyor. Bu noktada sorumluluk alma gayretleri bulunuyor. Bizler Elazığ’ın meselelerinin çözümü için taşın altına sadece elimiz değil gerekirse bütün gövdemizi bu taşın altına koyuyoruz. Elazığ’ın mesellerinin çözümü noktasında var gücümüz ile çalışacağız ve sizlerin yanında yer alacağız. Ben böyle bir organizasyon tertiplediğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Bulut ise, “Sizler ile birlikte olduğum için çok büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. GELDER eskiden beri bildiğim, içindeki arkadaşlar ile samimi olduğum bir sivil toplum kuruluşudur. Gençlik sadece geleceğimiz değildir. Gençlik şimdiki zamanımızdır. Bu geceye emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu toplantımızın da hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Son olarak kürsüye gelen isim ise GELDER Başkanı Burhan Daş oldu. Daş yaptığı açıklamada derneklerinin kuruluş süreci ile bilgiler vererek, derneklerinin kuruluş amacını şu şekilde ifade etti, “Derneğimizin Elazığ’ın kültürel, sosyal ve ekonomik hayatına katkıda bulunmaktır. Derneğimiz dört yıl boyunca çeşitli etkinliklerde bulunarak şehrimiz için üstüne düşeni yapmaya çalışmıştır” dedi.

Fotoğraf Galerisinin Tamamını Görmek İçin “Tüm Galeri” ye Tıklayınız

TEILEN